Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δείπνο για σύσφιξη σχεσεων

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (26/4) είχε προγραμματιστεί δείπνο για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών από τη διοίκηση της ομάδας. 

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (26/4) είχε προγραμματιστεί δείπνο για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών από τη διοίκηση της ομάδας. Σκοπός είναι να έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές, τώρα που το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και οι αγώνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.

 

Παπαδημητρίου: «Συσπείρωση»

 

Στο μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, θέλησε να στείλει το εξής μήνυμα: «Είναι πολύ σημαντικό το διάστημα που ακολουθεί, καθώς θα κριθεί η παραμονή ή όχι της ομάδας στην κατηγορία. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει, να αφήσουμε όλοι στην άκρη τις όποιες διαφορές έχουμε και να συσπειρωθούμε για το καλό της Αναγέννησης. Όταν κι εφόσον η ομάδα επιτύχει τον στόχο της, τότε με ηρεμία θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

 

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έδωσε κανονικά το παρών, ενώ δεν συνέβη φυσικά το ίδιο με τον Αποστολίδη που θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep