«Ευχαριστώ για τις στιγμές»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αχαρναϊκού και με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μαζί τους και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αχαρναϊκού και με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μαζί τους και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχωρεί από τον Αχαρναϊκό μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα και μίλησε για τον κόσμο και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αποχωρεί από τον Αχαρναϊκό ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα και με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε σε αυτό το διάστημα:

«Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Αχαρναϊκό αποχωρώ γεμάτος συναισθήματα που μου χάρισαν οι μικρές και μεγάλες στιγμές που έζησα με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, αλλά και τους φίλαθλους της. Οι μέρες αυτές είναι ξεχωριστές για εμένα και αισθάνομαι τυχερός που υπήρξα μέλος του Αχαρναϊκού και έζησα αυθεντικές ποδοσφαιρικές στιγμές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep