«Κακό στις ομάδες τους κάνουν»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο FL News για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών των Άρη, ΟΦΗ.

Στο αρχείο έστειλε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου τις καταγγελίες των Άρη, ΟΦΗ για τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ της Λαμίας και της Σπάρτης. Οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί, μάλιστα, τόνισαν ότι περιμένουν από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League την άμεση κλήση σε απολογία της ομάδας της Φθιώτιδας. Το FL News επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο η απόφαση να δικαίωνε τις δύο ομάδες και έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Ηρακλείου να μάθει να κερδίζει τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα.

«Εμείς σαν ΠΑΕ Λαμία δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση», υποστήριξε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και σημείωσε: «Θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει το συντομότερο. Από τις συζητήσεις που έχω κάνει με πολλούς νομικούς, μου έχουν μεταφέρει ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να βγει απόφαση υπέρ του ΟΦΗ ή του Άρη».

Σε ερώτηση του FL News σχετικά με τις τοποθετήσεις των νομικών του ΟΦΗ και του Άρη, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε:

«Διακρίνω μία μεγάλη αναστάτωση στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να μάθει ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Δεν μπορείς να κερδίσεις πρωτάθλημα με νομικά τερτίπια και τεχνάσματα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η μανία του κυρίου Φωτάκη να προσπαθεί να αλλάξει τους αθλητικούς νόμους του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι αυτοί οι χειρισμοί μόνο κακό κάνουν στην ομάδα τους. Την αποπροσανατολίσουν από το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ ότι κάνει μεγάλο λάθος σαν νομικός».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 20:08

3 comments

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 13:50 Comment Link

    κάπου υπάρχει παράβαση σίγουρα και γιαυτό δεν ξαναχρησιμοποίησε το ποδοσφαιριστή με άλλους ξένους,,το ότι δεν έκανε ένσταση ο Απόλλων αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας του και τη σιγουριά του για άνοδο,η Σπάρτη ουτε κρυο ουτε ζέστη και γιατι να χαλάσει τη σχεση της με την Λαμία αφου ούτε πέφτει ουτε ανεβαίνει,πρέπει όμως να καταλάβουνε ο ΟΦΗ και ο ΑΡΗΣ ,ότι την πρωτια και την διαφορά της Λαμίας από αυτους ,δεν την έκαναν σε μια κυριακή που χρησιμοποίησε η Λαμία 6 ξένους αλλά σε όλο το πρωτάθλημα,εκτος;εδρας ο ΟΦΗ δεν βλέπεται σε δύσκολα ειδικά παιχνίδια, και ο Αρης σίγουρα δεν την ξέρει την κατηγορία και ΄όσες νίκες έχει όλες με την ψυχή στο στόμα,μεγάλη η διαφορά των 2 πρώτων απο τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου που ψάχνου μήπως μειώσουν την απόσταση με κάτι τέτοια ,δικαια μεν ,αλλά χωρις να έχουν ομάδες για άνοδο.

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 11:36 Comment Link

    κάπου υπάρχει παράβαση σίγουρα και γιαυτό δεν ξαναχρησιμοποίησε το ποδοσφαιριστή με άλλους ξένους,,το ότι δεν έκανε ένσταση ο Απόλλων αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας του και τη σιγουριά του για άνοδο,η Σπάρτη ουτε κρυο ουτε ζέστη και γιατι να χαλάσει τη σχεση της με την Λαμία αφου ούτε πέφτει ουτε ανεβαίνει,πρέπει όμς να καταλάβουνε ο ΟΦΗ και ο ΑΡΗΣ ,ότι την πρωτια και την διαφορά της Λαμίας από αυτους ,δεν την έκαναν σε μια κυριακή που χρησιμοποίησε η Λαμία 6 ξένους αλλά σε όλο το πρωτάθλημα,εκτος ο ΟΦΗ δεν βλέπεται σε δύσκολα ειδικά παιχνίδια και ο Αρης σίγουρα δεν την ξέρει την κατηγορία και ΄όσες νίκες έχει όλες με την ψυχή στο στόμα,μεγάλη η διαφορά των 2 πρώτων απο τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου που ψάχνου μήπως μειώσουν την απόσταση με κάτι τέτοια ,δικαια μεν ,αλλά χωρις να έχουν ομάδες για άνοδο.

  • BILLARAS
    BILLARAS Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 22:32 Comment Link

    ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ
    ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕ 6 ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 5 ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΞΕΝΟΥΣ?????
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΑΓΚΙΑ", ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΝΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep