Δύο απουσίες

Οι Τάι και Γιακουμής δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Αγροτικού Αστέρα. Ατομικό οι Βουτσιάς και Κουκόλης.

Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα ενόψει του κυριακάτικου (19/03) αγώνα με τον Παναιγιάλειο στον Ευοσμο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο Νίκος Καραμπετάκης μέτρησε απουσίες ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης (15/03). Συγκεκριμένα απόντες από το πρόγραμμα ήταν ο Τάι, που ζήτησε και εξασφάλισε μία επιπλέον ημέρα άδειας, αλλά και ο Γιακουμής, που προτιμήθηκε να μείνει εκτός δράσης λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα οι Βουτσιάς και Κουκόλης, που έμειναν εκτός από τον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα με την Καλλιθέα (2-1), έκαναν ατομικό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τους «μελανόλευκους».

Φυσικά δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Τεγούσης και ο Κυριακίδης, που συνεχίζει με το πρόγραμμα αποκατάστασης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άπαντες δηλώνουν αισιόδοξοι για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο «Δ. Κοντικάκης», όπου φέτος ο Αγροτικός Αστέρας είναι αήττητος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «σταχυοφόροι» απέστειλαν σχετικό αίτημα στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής πριν τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο στη μνήμη του Γιώργου Μπουσίνη, που «έφυγε» πρόσφατα.

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep