Επιθετική δυστοκία

Την Τρίτη (14/03) ξεκινά προετοιμασία για Απόλλωνα η Αναγέννηση Καρδίτσας χωρίς Τσιλούλη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Σπάρτη, όμως δεν μπορεί να μείνει εκεί. Οι Θεσσαλοί είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, αλλά διεύρυναν την επιθετική τους δυστοκία στα εκτός έδρας ματς στα 603 λεπτά. Εξάλλου, τελευταίο γκολ μακριά από την Καρδίτσα σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου απέναντι στην Καλλιθέα (2-2).

Το Σάββατο (18/03) οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ο μέσος της Αναγέννησης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τον Κισσαμικό. Με διάστρεμμα επέστρεψε ο Μπλέντι Μούτσα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος. Ο Σμίλτος υπολογίζεται, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Η αποστολή επέστρεψε ξημερώματα στη βάση της και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (14/03), αφού δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep