«Είμαστε αδικημένοι…»

Βέλη κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε και ο Γιάννης Μάγγος.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικήθηκε από τη διαιτησία στον αγώνα με τη Σπάρτη. Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τους Σπαρτιάτες:

«Ένα δραματικό παιχνίδι τελείωσε και για τις δύο ομάδες.  Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, παιχνίδι τακτικής.  Παρόλα αυτά θεωρώ ότι εμείς είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία να προηγηθούμε στον αγώνα και να κάνουμε το 0-1 με τον Μπλέντι. Τελειώσαμε 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι, είχε ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά θεωρώ ότι αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό, σε μία έδρα που βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου, είμαστε η μόνη ομάδα που κάνουμε τόσες ευκαιρίες .  Και φυσικά είναι πολύ θετικό για εμάς, αλλά τα εύσημα είναι μόνο όταν κερδίζεις τον αγώνα.

Από λάθος μαρκαρίσματα δεχθήκαμε το 1-0. Έχουμε πάρα πολλά έντονα παράπονα κατά των διαιτητών, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω, δεν είναι η δουλειά μου. Είμαστε πολύ αδικημένοι σήμερα.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, έχουμε ακόμη ένα δύσκολο το Σάββατο στη Ριζούπολη και θα πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σπάρτη, καλό προπονητή και να πετύχει τους στόχους της. Ήταν άψογη η φιλοξενία και τους ευχαριστούμε».

Για το που είδε διαιτητικό λάθος:
«Στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να πήραμε τρία σφυρίγματα υπέρ μας».

Για το τι έχει αλλάξει στην Καρδίτσα και η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη:
«Αγώνα με αγώνα, με προπονήσεις γίνεται καλύτερη. Μόνο αν δουλέψεις σωστά, πάει καλύτερα η ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep