«Απαράδεκτη και άδικη…»

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου χαρακτήρισε ανακριβή και αναληθή τα δημοσιεύματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα.

Απαράδεκτη και άδικη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου την επίθεση που, όπως υποστήριξε, δέχεται ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο εκπρόσωπος των «σταχυοφόρων» στα συμβούλια της Stoiximan.gr Football League τόνισε ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι ανακριβή και αναληθή, έκανε λόγο για αχαριστία και σημείωσε ότι: «αν οι αδερφοί Θεοδωρίδη ο μη γένοιτο, δυσανασχετήσουν, απογοητευτούν και αποχωρήσουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι κατά πολύ φτωχότερο, δεδομένου ότι η προσφορά τους σε αυτό είναι, όχι μόνο πολύ μεγάλη, αλλά ανυπολόγιστη».

Αναλυτικά η δήλωση Χατζηιωάννου:

«Ο Δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου που είναι εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 στο Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE έκανε την παρακάτω δήλωση:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω παρατηρήσει προς μεγάλη λύπη και πικρία μου ότι στο διαδίκτυο έχουν δημοσιευτεί διάφορα δημοσιεύματα, είτε με τη μορφή δημοσιογραφικών σχολίων, είτε με τη μορφή δηλώσεων στα Μ.Μ.Ε. ,τα οποία μάλιστα έχουν λάβει μορφή «χιονοστιβάδας» με τα οποία γίνεται μια πρωτοφανής και εντελώς απαράδεκτη και άδικη επίθεση σε βάρος του Προέδρου και μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1932 κ. Ηλία Θεοδωρίδη. Τα δημοσιεύματα αυτά έχουν τη μορφή π.χ. «Ο …γιός του προέδρου «έφαγε» τον προπονητή», «αποκαλύψεις… Ο Θεοδωρίδης έδιωξε τον Νεντίδη γιατί δεν έβαζε τον γιό του….» κ.λ.π.

Σχετικά με τα ανωτέρω επειδή στην ζωή μου μία από τις βασικές αρχές που έχω είναι ότι δεν θέλω να αδικείται κανένας άλλωστε «το άδικο ουκ ευλογείται») θεωρώ ως ηθική υποχρέωσή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνω τα παρακάτω:

1) Τα δημοσιεύματα αυτά, όπως προανέφερα, είναι εντελώς ανακριβή και αναληθή και δυστυχώς φτάνουν στο βαθμό συκοφάντησης και δυσφήμησης του κ. Ηλία Θεοδωρίδη, δεδομένου ότι τον γνωρίζω προσωπικά σχεδόν εδώ και σχεδόν είκοσι (20) χρόνια από τότε που ήταν Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΗΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ. Ως εκ τούτου είμαι σε θέση να γνωρίζω σχεδόν καλύτερα από τον καθένα και ιδίως από αυτούς που παριστάνουν τους «νεόκοπους» και «όψιμους» φίλους του όλα τα σχετικά με το ήθος και το χαρακτήρα του κ. Ηλία Θεοδωρίδη, αλλά και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Για αυτό το λόγο μου προξενεί μεγάλη εντύπωση και έκπληξη το γεγονός ότι με τα δημοσιεύματα αυτά παραγνωρίζονται εντελώς τα παρακάτω:

Α) Το γεγονός ότι η Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 χάρις στον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, αλλά και στον αδελφό του κ. Δημήτριο Θεοδωρίδη κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα η οποία αποτελεί «μοντέλο» για τα δεδομένα της FOOTBALL LEAGUE η οποία, παρά τα πολύ δύσκολα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα , δεδομένου ότι είναι μια από τις πολύ λίγες ομάδες στην Β΄ Εθνική Κατηγορία η οποία έχει οικονομική υγεία και δεν έχει οποιαδήποτε οικονομική οφειλή σε οποιονδήποτε.

Β) Εκτός τούτων ο. κ. Ηλίας Θεοδωρίδης μαζί με τον αδελφό του επέλεξαν στους πολύ δύσκολους που περνάμε να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο σήμερα. Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αθλητικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του και αποτελεί κόσμημα για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης και μοντέλο για όλες τις ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες και όχι μόνο στη FOOTBALL LEAGUE.

Αλήθεια εκτός από την Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ των αδελφών Θεοδωρίδη ποιές άλλες ομάδες στην έχουνε αθλητικό κέντρο με τέτοιες υποδομές και οργάνωση;

Γ) Επίσης πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο κ. Η. Θεοδωρίδης «τολμά» να έχει μεγαλόπνοα σχέδια και στόχο την άνοδο της ομάδας στην SUPER LEAGUE,ενώ πολλές ομάδες με ιστορία και δυναμική, από άποψη φιλάθλων, πολύ μεγαλύτερη από την ομάδα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, αρκούνται και «βολεύονται» με την παραμονή στην FOOTBALL LEAGUE.

2) Παρόλα όμως διαπιστώνω μία επίθεση σε βάρος του κ. Η. Θεοδωρίδη με εντελώς ανακριβή και αναληθή, όπως προανέφερα, δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Ειδικότερα αναφέρεται ότι ο κ. Η. Θεοδωρίδης «δήθεν» διέκοψε τη συνεργασία με πρώην συνεργάτες του γιατί δεν έπαιζε ο γιος του.

Από έρευνα που έκανα όμως στους τελευταίους αγώνες της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ της 22/02/2017,ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ της 26/02/2017 και ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΧΑΝΙΑ της 05/03/2017) διαπίστωσα ότι και πάλι δεν αγωνίστηκε σε αυτούς ο γιός του κ. Η.Θεοδωρίδη .Επομένως αυτοί που «διοχετεύουν», είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω συνεργατών και «φίλων» τους, τα δημοσιεύματα αυτά στα Μ.Μ.Ε. να ψάξουν να βρουν αλλού «άλλοθι» και να μην επιδεικνύουν «αχαριστία». Αντίθετα πρέπει να θεωρούν μεγάλη τους τιμή το γεγονός ότι ο κ. Η. Θεοδωρίδης τους επέλεξε ως συνεργάτες του.

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει σήμερα μεγάλη ανάγκη από επενδυτές ,όπως οι αδελφοί Θεοδωρίδη, γιατί εάν αυτοί, ο μη γένοιτο, δυσανασχετήσουν, απογοητευτούν και αποχωρήσουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι κατά πολύ φτωχότερο, δεδομένου ότι η προσφορά τους σε αυτό είναι, όχι μόνο πολύ μεγάλη, αλλά ανυπολόγιστη».


Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep