«Όχι» της ΕΡΤ

Ο Παναιγιάλειος ζήτησε αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά η ΕΡΤ απάντησε αρνητικά. Κάρτες ο Μπούζας.

Στόχος επετεύχθη για τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου διεύρυνε το αήττητο σερί εντός έδρας απέναντι στην Καλλιθέα (2-0), πιάνοντας καλή απόδοση και βρίσκεται μόνη στην 8η θέση. Οι «μελανόλευκοι» για μία ακόμα φορά είχαν καλή αμυντική λειτουργία, δημιούργησαν ευκαιρίες και παραμένουν σε εγρήγορση μέχρι να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την παραμονή.

Επόμενη πρόκληση για τους «μελανόλευκους» το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/03, 15:00 ΕΡΤ) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Σπανός και, φυσικά, θα έχει το επιπλέον κίνητρο απέναντί της. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ο Παναιγιάλειος ζήτησε από την ΕΡΤ να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής και το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 17:00 για να πετύχουν μεγαλύτερη προσέλευση, αλλά το κρατικό κανάλι απάντησε αρνητικά.

Στα αγωνιστικά, πλην του τραυματία Μωυσίδη απών από το παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League θα είναι και ο Ντέμο που θα εκτίσει ποινή. Κάρτες συμπλήρωσε απέναντι στην Καλλιθέα ο Μπούζας και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα εκτίσει στο εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό την 23η αγωνιστική.

Last modified onΔευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep