«Για το θαύμα…»

Εφτάψυχο χαρακτήρισε τον Πανελευσινιακό ο Γιώργος Βαζάκας και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους.

Η ισοπαλία στο Μενίδι (0-0) δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για τον Πανελευσινιακό, αν και άνοιξε ακόμα περισσότερο η ψαλίδα από τις θέσεις της παραμονής. Ο Γιώργος Βαζάκας εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά υποστήριξε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να μπορέσει η ομάδα του να σώσει τη χρονιά και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το FL Νews ήταν η μοναδική αθλητική ιστοσελίδα που βρέθηκε στη συνέντευξη Τυπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης και σας παραθέτει όλα όσα είπε ο προπονητής της Ελευσίνας:

«Έχω μεγάλη χαρά, γιατί βρέθηκα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα. Ο κόσμος του Μενιδίου έδειξε ότι αναγνωρίζει και εκτιμάει ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Σίγουρα ο Αχαρναϊκός έχει ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Και συναισθηματικά και επαγγελματικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εμείς παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους, όπως ακριβώς έγινε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα αντέδρασε καλά έπειτα από μία άδικη ήττα. Το αποτέλεσμα θα κρινόταν στο γκολ. Ο Αχαρναϊκός είναι μία ποιοτική ομάδα, αλλά δεν την ευνοεί το γήπεδο και η κατάστασή του. Έτσι, εμείς προσαρμοστήκαμε στο κακό τερέν, κλείσαμε τους χώρους και μολονότι ο αντίπαλος είχε την υπεροχή, εντούτοις δεν κινδυνέψαμε σοβαρά.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει των φάσεων που δημιουργήθηκαν. Εμείς θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Είμαστε εφτάψυχοι και δεν τα παρατάμε εύκολα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το θαύμα. Η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ, υπάρχει ζήτημα και ψάχνουμε τις λύσεις κάθε φορά. Κυρίως να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, αλλά και στημένες φάσεις. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή αυτό θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός που παλεύει στο τέλος δικαιώνεται».

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep