Τα παράπονα... η Λαμία!

Απόρησαν στη Λαμία με τα παράπονα που έχει ο Κισσαμικός για τη διαιτησία.

Η Λαμία κατάφερε να περάσει με τη νίκη (2-1) από το Μάλεμε σε βάρος του Κισσαμικού και οι γηπεδούχοι μέσω της ιστοσελίδας τους έκαναν λόγο για άδικη ήττα και σημείωσαν ότι ο διαιτητής Μουρτζάκης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε παράπονα, τόσο για την αποβολή του Ρότσα, όσο και για κάποιες ακόμα παραβάσεις που έγιναν από αμυνόμενους εντός περιοχής, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 19:13

1 comment

  • ΚΑΛΑΠΟΔΑΚΗΣ Ελευθέριος
    ΚΑΛΑΠΟΔΑΚΗΣ Ελευθέριος Κυριακή, 05 Μάρτιος 2017 21:18 Comment Link

    'Έχουν λυσάξει όλοι τους, γιατί η ομάδα της Λαμίας κατά τους υπολογισμούς ορισμένων "αρμοδίων" που είχαν προκαταλάβει τους υποψήφιους αντιπάλους της ως φαβορί, μπήκε σφήνα και ως εκ τούτου οι "αρμόδιοι" αυτοί, ζορίζονται. Έτσι κατά τα τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο ο κ. Αναστόπουλος., όσο πρόσφατα και ο νέος προπονηταράς κ. Μάντζιος, τα έβαλαν με τους αντιπάλους τους, γιατί ΔΕΝ κάθονται να χάσουν και ρωτάνε, "¨Ετσι παίζατε και με τη Λαμία;". Όποιοι έχουν αντίρρηση, όταν θα έρθει η ώρα τους, θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από την ομάδα της Λαμίας, που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών που δεν εθελοτυφλούν, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη football league. Γι αυτό ίσως περιμένουν τη "διαιτησία" να κάνει "το θαύμα της", για λογαριασμό τους, ή από τους εκάστοτε αντιπάλους ζητούν να κάνουν την υπέρβαση, ώστε να αποκομίσουν κάποιοι όφελος, γιατί θεωρούν ότι έχουν καπαρωμένη θέση και δικαίωμα να βρεθούν τη νέα σεζόν, οπωσδήποτε στη Super League. Άμ δέ ?????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep