«Θα μπορούσαμε κι άλλα...»

Δύο πρόσωπα είχε ο ΟΦΗ στη Μυτιλήνη σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Για δύο διαφορετικά πρόσωπα του ΟΦΗ απέναντι στην Καλλονή μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Τόνισε, πάντως, ότι στο δεύτερο 45λεπτο οι Κρητικοί θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει κι άλλα τέρματα. Αναλυτικά είπε: 

«Παρότι είχαμε τον έλεγχο με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, χωρίς να έχουμε πάλι καλό ρυθμό, που πρέπει να μας προβληματίσει, ο αντίπαλος σκόραρε από στημένη φάση και χωρίς να έχει κάνει τίποτα το ιδιαίτερο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ενώ εμείς είχαμε δύο, τρεις ευκαιρίες πλην του γκολ να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε χαμένες ευκαιρίες πάλι παρότι στο 1-1 ο αντίπαλος θα μπορούσε να σκοράρει. Ήταν η μοναδική του φάση. Στο τέλος κερδίσαμε το ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και περισσότερα γκολ στις επιθέσεις που κάναμε. Ένα δύσκολο ματς. Πήραμε τρεις βαθμούς, αυτό μετράει και κοιτάμε τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στην Καλλονή».

Την περιμένατε την Καλλονή τόσο ανταγωνιστική;

«Όχι. Έχει μία καλή ομάδα, έχει καλή ψυχολογία. Στα τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει αρκετούς βαθμούς. Έχει βελτιωθεί αρκετά».

Ο Ηλίας Κώτσιος που βρέθηκε αντίπαλος με την πρώην του ομάδα και, μάλιστα, δεν πανηγύρισε το γκολ του, ανέφερε:

«Επιτακτική μας ανάγκη ήταν να κερδίσουμε για να μην αυξηθεί η διαφορά και να την μειώσουμε αν μπορέσουμε. Το παιχνίδι πιστεύω στο πρώτο το ελέγχαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση που το είχαμε επισημάνει. Το θετικό είναι ότι το γυρίσαμε. Στο δεύτερο έγινε ανοικτό ματς με αρκετές φάσεις, τις περισσότερες τις είχαμε εμείς. Θα μπορούσε να σκοράρει και η Καλλονή, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος δίκαια κερδίσαμε.

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί έχω αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα και καταφέραμε να βγούμε από τη Β' στην Α' Εθνική. Ένα κομμάτι μου είναι εδώ, γιατί αγάπησα τον κόσμο της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα και με αγάπησε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή η ομάδα να καταφέρει να μείνει στη Β' Εθνική, γιατί το αξίζει.

Έχει έναν πρόεδρο που αγαπά την ομάδα. Μέσα σε λίγα χρόνια έκανε τεράστια άλματα προόδου, οργάνωσης και εύχομαι να μείνει. Σε σχέση με άλλες ομάδες είναι ανώτερη και οργανωτικά. Βλέπουμε το γήπεδο, είναι ένα νησί που το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρίσκονται σε δύσκολη στιγμή, αλλά θα το παλέψουν και βλέπω ότι είναι όλοι θετικοί».

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep