«Ομάδα με όραμα»

Ο Νίκος Καραμπετάκης τόνισε ότι ήρθε σε μία ομάδα με όραμα και στόχους.

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι  και υπογράμμισε ότι όλοι στο σύλλογο είναι μία οικογένεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραμπετάκης μετά τη νίκη (2-0) επί του ΑΟΧ:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μου. Νομίζω ότι μετά το πρώτο 10άλεπτο που δεν μπήκαμε τόσο καλά, πήραμε τα ηνία του αγώνα, πιέσαμε αρκετά.  Στο πρώτο ημίχρονο αδικούμαστε από το σκορ, διότι κάναμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες που δεν σκοράραμε.

Αλλά ευτυχήσαμε με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, να κάνουμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό να απλοποιήσει τα πράγματα και να ηρεμήσουμε και κρατώντας την μπάλα, έχοντας την κατοχή, να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Αυτή η νίκη είναι των παικτών και των συνεργατών μου, ήρθα σε μία μεγάλη οικογένεια  που με υποδέχθηκε πολύ καλά και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί είναι μία ομάδα που έχει όραμα και στόχους και θέλουμε να τους πετύχουμε.

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν μία ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Football League.  Διαδέχθηκα έναν προπονητή, ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα και από τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Κάθε προπονητής, όμως, σε όποια ομάδα και να πάει θα βάλει τις δικές του πινελιές.  Σήμερα είδαμε κάτι διαφορετικό, κάτι πολύ μικρό από αυτό που θα παίξουμε  στη συνέχεια. Το κύριό μου μέλημα ήταν να ενταχθώ εγώ σε αυτή την οικογένεια.  Γιατί βρήκα μία ομάδα που ήταν καλοδουλεμένη».

Ο Ιμπέρε Τάι τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Όπως είπα στα αποδυτήρια, νέος προπονητής, νέα αρχή, ήταν ένα παιχνίδι για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.  Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε.  Στο δεύτερο μέρος, είχαμε περισσότερο κατοχή, αλλά ήταν καλό παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε».

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep