«Κακό αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Παντέλης στάθηκε στην άσχημη εικόνα του ΑΟΧ στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων ζήτησε ανασύνταξη και παραδέχθηκε ότι ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε δίκαια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παντέλης μετά την ήττα (2-0) του ΑΟΧ από τον Αγροτικό Αστέρα:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλε τον ρυθμό του και έφθασε δίκαια στη νίκη. Μας επηρέασαν οι απουσίες των παικτών, γιατί όντως έχουμε ένα μικρό ρόστερ. Ειδικά αυτές οι τρεις απουσίες, Βαρούχας,  Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, παίκτες που είναι βαρόμετρο στο δημιουργικό κομμάτι.  Επιλέξαμε μία πιο αμυντική εικόνα, γιατί ξέραμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας εδώ μέσα είναι πολύ δυνατός.

Βέβαια, ερχόταν και αυτός από άτυχα αποτελέσματα και πέρασε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς να γίνει η φάση. Εμείς με αμυντικούς  σκοπούς και απλά σε μία κόντρα επίθεση κάναμε μόνο μία φάση για γκολ.

Μας επηρέασε που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, ιδιαίτερα επειδή το δεχθήκαμε πολύ νωρίς. Μετά ανοίξαμε το παιχνίδι, βάλαμε και δύο- τρία πιτσιρίκια να παίξουν, γιατί όπως σας είπα είναι μικρό το ρόστερ και δεν έχουμε τους έμπειρους παίκτες στον πάγκο. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ άσχημοι σε ό, τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι και δεν κρατούσαμε μπάλα.

Ήρθε και το δεύτερο γκολ και νομίζω ότι έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση ο Αγροτικός Αστέρας. Είπα στους ποδοσφαιριστές, μη νομίζει κανείς ότι η ομάδα έχει σωθεί επειδή έχει μία διαφορά . Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, είναι μία περίοδος που έχουμε πολλές τιμωρίες και έχουμε δύο ή τρεις παίκτες έξω με Καρδίτσα.  Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep