«Δεν έχει τύχη ο Άρης με την ένσταση»

Ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε για ακόμα μία φορά γιατί αποφάσισε να υπερασπιστεί τη Λαμία στην υπόθεση του Ντουρμισάι.

Στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος ανέλαβε μαζί με τον Παναγιώτη Κατσαντώνη την υπερασπιστική γραμμή της Λαμίας στην εκδίκαση των ενστάσεων των ΟΦΗ και Άρη, μίλησε στον «Arena FM» για το θέμα, αλλά και γιατί αποφάσισε να μην επιλέξει την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ενώ είχε δεσμευτεί στον Νίκο Αναστόπουλο, σημειώνοντας πως δεν θα είχε καμία τύχη η ομάδα της Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας ανέφερε:

«Είχα πει πως ο Άρης έχει μια ισχυρή υπερασπιστική βάση, γιατί η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι υπέρ του, αλλά είχα πει πως υπάρχει και μία άλλη υπερασπιστική βάση στον ΚΑΠ. Είχα πει πως μπορεί να κάνει μια ένσταση ο Άρης και πως το θέμα είναι αν θα ερμηνευτεί με βάση τον ΚΑΠ ή την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Κάθισα, λοιπόν, και διάβασα τον ΚΑΠ, γιατί με πήρε ο Αναστόπουλος και μου είπε πως θέλει να πει στον Καρυπίδη να αναλάβω εγώ.

Παρατήρησα πως ο ΚΑΠ έχει αλλάξει σε δυο σημεία. Γι' αυτό τον λόγο, όταν μου τηλεφώνησαν μετά είπα πως δεν υπήρχε καμία τύχη. Είχα δεσμευτεί στον Αναστόπουλο και περίμενα πολλές μέρες τον Άρη. Όταν μετά ανακοινώθηκε πως πήγα με τη Λαμία με πήρε ο Καρυπίδης και μου είπε πως με έψαχνε. Δεν έχει καμία τύχη ο Άρης σε αυτή την υπόθεση».

Last modified onΤρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep