«Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς»

Στο αποτέλεσμα και όχι στην απόδοση της Καλλονής στάθηκε ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα, αφού ακόμα και όταν δέχθηκαν την ισοφάριση αντέδρασαν. Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο που πανηγύρισαν άπαντες το δεύτερο γκολ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γαβαλάς μετά τη νίκη (2-1) επί του Αχαρναϊκού:

«Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια, Κυριακή- Τετάρτη- Κυριακή. Καταφέραμε να κάνουμε δύο νίκες που θα τις βρούμε μπροστά μας, γιατί ήταν πολύ σημαντικές και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε και πάλι τα παιδιά. Δεν σταματάμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε. Για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και σε αριθμό ήταν πιο πολύς και σε παλμό μας βοήθησε πολύ.

Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι ήταν  δύσκολο. Είχαμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο που ρίσκαρε σε μεγάλο βαθμό. Καταφέραμε να προηγηθούμε, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις  και στο 0-0 για να πετύχουμε κάποιο γκολ . Ακόμη και όταν ισοφαριστήκαμε, έδειξαν χαρακτήρα και καταφέραμε να μπούμε και πάλι μπροστά.

Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αλλά καμία φορά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε μόνο την καλή απόδοση, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς».

Για το γεγονός ότι η Καλλονή έδωσε χώρο στον αντίπαλο: «Τακτικά είχαμε προετοιμαστεί να πάμε να τελειώσουμε τον αντίπαλο με στόχο να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και να βγάλουμε τον αντίπαλο εκτός ρυθμού. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Έχεις άγχος, πίεση, λογικό είναι κάποια στιγμή να πάρει πρωτοβουλίες και ο αντίπαλος. Αυτό έγινε, ελέγξαμε πάλι το παιχνίδι και καταφέραμε και πάλι να προηγηθούμε».

Για το γκολ της ισοφάρισης που αμφισβητήθηκε: «Μας βοήθησε το γεγονός ότι προηγηθήκαμε και πάλι γρήγορα. Θέλω να σταθώ στον πανηγυρισμό στο δεύτερο γκολ και δεν το έχω δει ξανά στην Καλλονή και εύχομαι να το ζήσουμε και σε άλλες στιγμές. Νομίζω ότι ο πανηγυρισμός λέει πολλά πράγματα, πόσο ενωμένη είναι η ομάδα και πόσο το αισθάνονται οι παίκτες. Αφιερώνουμε το γκολ στον Μανιάτη και περιμένουμε να γυρίσει κοντά μας. Εμείς έχουμε ανάγκη όλα τα παιχνίδια είτε είναι εκτός είτε είναι εντός. Θα έρθουν και οι νίκες εκτός έδρας και θα γίνουν πιο εύκολα για εμάς».

Για το δεύτερο σερί γκολ του Σισέ: «Για αυτό το λόγο γίνονται μεταγραφές και ενισχύθηκε η ομάδα από τη διοίκηση. Είχαμε πει ότι θα κάνουμε υπομονή, έγινε η κίνηση, όχι μόνο ο Σισέ και οι υπόλοιποι βοηθούν».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Αυτό το ματς το φοβόμασταν πιο πολύ και ήταν πιο δύσκολο για εμάς από ότι θα είναι τα επόμενα. Το κάθε ματς κοιτάμε ξεχωριστά και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή».

Ο Γιώργος Σοφιάνης δήλωσε:

«Θέλαμε πολύ αυτό το ματς και το δείχναμε και στις προπονήσεις. Παίξαμε πολύ καλά. Στο μέλλον θα πάμε και καλύτερα. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Κώστα Μανιάτη που ήταν τραυματίας και χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το καλύτερο.
Βγάλαμε πάθος, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν κουρασμένοι με τρία συνεχόμενα παιχνίδι, ξεκουραστήκαμε μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Δεν έχουμε άγχος με τον ΟΦΗ, πιστεύουμε στην ομάδα και θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep