Στο βοηθητικό του Μάλεμε

Τον Πλατανιά ευχαρίστησε ο Παναιγιάλειος για την παραχώρηση του γηπέδου για την τελευταία προπόνηση.

Στην Κρήτη βρίσκεται από την Παρασκευή (24/02) ο Παναιγιάλειος, που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟΧ στο γήπεδο του Μάλεμε την Κυριακή (26/02) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «μελανόλευκοι», που ταξίδεψαν με 20μελή αποστολή με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει την ομάδα στην πρώτη επτάδα του πίνακα, ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου (26/02) την προετοιμασία τους στο βοηθητικό γήπεδο του Μάλεμε, το οποίο και βρίσκεται δίπλα σε αυτό που θα παίξουν απέναντι στους Χανιώτες.

Ο Δημήτρης Σπανός είδε όλους τους παίκτες τουσυμπεριλαμβανομένου και του Σκαρτσίλα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, να βγάζουν το τελευταίο πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τη διοίκηση του Πλατανιά για την παραχώρηση του γηπέδου. «Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πλατανιά, η οποία και ενήργησε ούτως ώστε οι «μελανόλευκοι» σήμερα να πραγματοποιήσουν επί κρητικού εδάφους την τελευταία προπόνησή τους ενόψει του αυριανού αγώνα στο Μάλεμε», ήταν το κείμενο.

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep