Πέντε προβλήματα

Η 18άδα του Αγροτικού Αστέρα για το ματς με τα Τρίκαλα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για την κυριακάτικη (26/02) εκτός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής κόντρα στα Τρίκαλα.

Το υπηρεσιακό τεχνικό επιτελείο, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Νίκου Νεντίδη στον πάγκο, θα έχει στη διάθεσή του για το ματς 18 παίκτες. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Τάι και Γιακουμής, οι ασθενείς Έππας και Θεοδωρίδης (ο δεύτερος είχε «κοπεί» τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό), αλλά και ο Γκέκας. Από την άλλη, ο Γκότοβος βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» για τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάμπας, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Γολιδόπουλος, Κουκόλης, Μπουτζίκος,  Πάλλας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Οι «σταχυοφόροι», που προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό στον Εύοσμο, μετρούν δύο σερί ήττες εκτός έδρας, χωρίς να έχουν πετύχει γκολ και στόχος τους κόντρα στους Θεσσαλούς είναι το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του πίνακα.

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep