«Νίκη, τίποτε άλλο»

Χαρακτήρα τελικού δίνουν στην Ελευσίνα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Συλλυπητήριο για Χαραλαμπίδη.

Αήττητος με τον Γιώργο Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία είναι ο Πανελευσινιακός σε τρεις αγώνες και, μάλιστα, για πρώτη φορά από την επιστροφή των «σταχυοφόρων» στη Football League, έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν παθητικό για τρία 90λεπτα. Η ομάδα της δυτικής Αττικής εξέφρασε παράπονα και για τη διαιτησία στον Εύοσμο, όμως πλέον έχει στρέψει το βλέμμα στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο δίνει χαρακτήρα τελικού.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας, μόνο η νίκη», λένε στον Πανελευσινιακό και δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την επικράτηση και να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου. Εκτός πλάνων σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση θα είναι ο Κωνσταντινίδης που έχει χτυπήσει στην κλείδα.

Η ΠΑΕ, τέλος, συλλυπήθηκε τον γυμναστή, Μπάμπη Χαραλαμπίδη για τον χαμό της μητέρας του και σε ανακοίνωση ανέφερε: «Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στον γυμναστή της ομάδας μας Μπαμπη Χαραλαμπιδη και στην οικογένεια του για τον χαμό της μητέρας του».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep