«Λανθασμένα ακυρώθηκε»

Ο Μίλος Κόστιτς διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ του Αχαρναϊκού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου υποστήριξε πως λανθασμένα ο διαιτητής Κυρίτσης ακύρωσε το γκολ στο 50’, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κόστιτς είπε μετά την ήττα (1-0) του Αχαρναϊκού από τον Κισσαμικό:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό γι’ αυτούς τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και στην αρχή του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ και μετά το 1-0 υπήρξε μία αγχώδης κατάσταση. Στη συνέχεια με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κισσαμικός είχαμε τον έλεγχο, δεν ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να σκοράρουμε.
Στην ευκαιρία που καταφέραμε και σκοράραμε ακυρώθηκε το γκολ, λανθασμένα κατά την άποψή μου, διότι στην πρώτη επαφή απλά χτύπησε η μπάλα στον τερματοφύλακα και δόθηκε φάουλ, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό που μένει είναι ότι δεν νικήσαμε κι ούτε καταφέραμε να πάρουμε κάποιον πόντο σε αυτό το ματς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση στην πορεία και να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας».

Ο Αντρέα Μεζίνι δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά και δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Μετά ο Κισσαμικός δέχθηκε μία κόκκινη κάρτα, που μας έδωσε ψυχολογία, αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ή έστω να ισοφαρίσουμε. Είχαμε καλό ποσοστό κατοχής, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες, ούτε την εμπειρία να μπορέσουμε να προκαλέσουμε… ζημιά στην αντίπαλη ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μπροστά μας με την Καλλονή, που είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep