Επισημοποίησε την ένσταση

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι καταθέτει ένσταση για το θέμα της Λαμίας.

Ένσταση κατά της Λαμίας ενημέρωσε ότι καταθέτει η ΠΑΕ Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έννομο συμφέρον και ανέθεσε στους δικηγόρους της να κινηθούν νομικά, προκειμένου να αποδειχθεί εάν όντως ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της».

Στην ένσταση που κατέθεσε ο Άρης σημειώνεται ότι η προκήρυξη που έχει υπογραφεί από όλες τις ομάδες υπερισχύει του ΚΑΠ, στον οποίο ποντάρει η Λαμία. Σύμφωνα με την προκήρυξη, κάθε ομάδα της Football League μπορεί να έχει μέχρι έξι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της, που να έχουν δικαίωμα στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, άρα μόλις πέντε που να μην δικαιούνται συμμετοχής στα ελληνικά εθνικά συγκροτήματα.

Στην προκήρυξη δηλαδή δεν γίνεται αναφορά στο εξής κριτήριο που πόνταρε η Λαμία: «Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έξι (6) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο). Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας είναι τρεις (3) ποδοσφαιριστές».

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 16:37

2 comments

  • ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ  Μανώλης
    ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ Μανώλης Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 19:59 Comment Link

    Ποιός μεγαλοπαράγοντας της ομάδας σας είχε κάνει προ καιρού τη δήλωαη πως "Ό,τι και να γίνει, εμείς θα ανέβουμε στη super league;"Τώρα τι έγινε.και ψάχνετε μέσα στον πανικό σας και κάνετε ένσταση σε βάρος της Λαμίας, το καταλάβαμ,ε και το γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά, γιατί είδατε ότι το χύσατε το καρδάρι με το γάλα, όπως φαίνεται; Όμως πρέπει να το εμπεδώσετε πως "Με πορδές, δεν βάφονται αβγά" όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. 'Όσο κι άν χτυπιώνται μερικοί, ό,τι και να κάνουν, η ένσταση είναι εκ των προτέρων χαμένη σύμφωνα με τα ισχύοντα κι απλά ;περιμένετε "Σαν την αλεπού με του κριαριού τα α@@@:@@", μήπως και γίνει κάτι. Άμ δέ???? Σπασμωδικές κινήσεις κάνετε, που απλά επειδή είσαστε κουβαρντάδες και το φυσάτε το χρήμα, νομίζετε ή μάλλον θέλετε να πιστεύετε, ότι θα κερδίσετε την ένσταση. Εάν ή όταν δώ εγώ τα αφτιά μου χωρίς τη βοήθεια του καθρέφτη, τότε κι εσείς θα κερδίσετε τη [χαμένη] ένσταση. Υπομονή και θα το φέρει ο βλάχος το τυρί και θα απολαύσετε τη γεύση του

  • Νικηφόρος Φ.
    Νικηφόρος Φ. Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 19:18 Comment Link

    Δεν κρατάς τα χρήματά σου κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ, μήπως σου χρειασθούν για κανένα άλλο θέμα, μείζονος σημασίας; Γιατί δεν νομίζω να σας περισσεύουν, καίτοι είσαστε πρόεδρος, μιας και οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι,;Γιατί όλοι μας βλέπουμε τόσους άνεργους,πολίτες, ή τόσους απλήρωτους,εργαζόμενους που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους κλπ;, από κάθε είδους επιχείρηση; Εκτός κι άν εσάς δεν σας απασχολούν όλα α;υτά τα δράματα που ζεί-απασχολεί την κοινωνία μας και είσαστε υπεράνω χρημάτων. Την ώρα που όλλοι οι άλλοι πρόεδροι που ενδεχομένως να τους απασχολούσε το θέμα της ένστασης κάνουν πίσω, μιας και βλέπουν πως δεν έχουν καμμιά ελπίδα, και κυρίως κανένα σκοπό να χάσουν τα χρήματά τους, μόνο και μόνο για το θεαθείναι, ή για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων, αφού 'Οταν φταίει το γουμάρι, δεν βαράμε το σαμάρι".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep