«Δεν το σέβονται...»

Ο Θανάσης Ρεπετσάς αναφέρθηκε σε όσους ξεχνούν τι έχει κάνει η Καλλονή για το νησί.

Για ορισμένους που έχουν ξεχάσει τι έχει προσφέρει η Καλλονή και πόσο πολύ έχει βοηθήσει στην προβολή το νησί μίλησε ο Θανάσης Ρεπετσάς. Ο κεντρικός αμυντικός που σημείωσε το νικητήριο γκολ σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα έκανε λόγο για καταστροφολογία και λασπολογία και είπε:

Ξέραμε ότι παίζαμε ένα κομβικό παιχνίδι. Έτσι το είχαμε χαρακτηρίσει μετά τον αγώνα στο Αίγιο. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, αλλά νομίζω ότι αυτή η φανέλα που έχει η Καλλονή, η αύρα της ομάδας που ήταν τόσα χρόνια στη Super League, μας δίνει ακόμα αυτό το βάρος της φανέλας να μπορούμε να κοιτάξουμε φαινομενικά ανώτερους αντιπάλους και να μην τους φοβόμαστε.

Δεν κάναμε τίποτα, εκτός από ένα πολύ μικρό βήμα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά εγώ σε προηγούμενη συνέντευξη μετά τον αγώνα με την Ελευσίνα, που η ομάδα ήταν τελευταία, είχα πει ότι αυτή η ομάδα θα παραδώσει πολύ δύσκολα τα όπλα και δικαιώνομαι. Αυτή η ομάδα αν, χτύπα ξύλο, είναι να αποχαιρετήσει την κατηγορία, θα πέσει με ψηλά το κεφάλι. Εμείς, όμως πιστεύουμε τόσο πολύ στη δική μας την ομάδα, που θεωρώ ότι θα δικαιωθούμε.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Σε αυτούς τους φιλάθλους που δείχνουν ότι αγαπάνε την ομάδα και είναι κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Γιατί, γενικά στην Ελλάδα και όχι μόνο στη Μυτιλήνη, ξέρουν αμέσως να γίνεται λασπολογία και καταστροφολογία πολύ εύκολα. Μερικοί ξεχνούν τι έχει κάνει αυτή η ομάδα για το νησί, και έχει κάνει πολλά.

Εγώ είμαι εκτός νησιού, αλλά η Καλλονή έχει προβάλλει τη Μυτιλήνη σε όλη την Ελλάδα. Και κάποιοι εδώ στο νησί, δυστυχώς δεν το σέβονται καθόλου. Στο τέλος ελπίζω να τους κάνουμε και αυτούς να έρθουν με τη μεριά μας».

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep