«Εγκεφαλικός παίκτης»

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που έκλεισε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώην προπονητής του στον Αιγινιακό, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε στο σάιτ "arcadiasports" για τον 20χρονο αμυντικό, αναλύοντας τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Αρχικά είπε:

"Ο Πασαλίδης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Μπορεί εναλλακτικά να αγωνιστεί και ως αμυντικό χάφ αλλά πιστεύω σαν κεντρικός αμυντικός, αποδίδει καλύτερα. Ο Τριαντάφυλλος εκπαιδεύτηκε σε μία θέση αρκετά καλά, ώστε να τελειοποιηθεί. Νομίζω κιόλας πως αυτό είναι ένας καλός δρόμος, γι’ αυτούς τους νέους παίκτες".

Για την προσωπικότητα του παίκτη: "Είναι ένα ώριμο παιδί. Διαθέτει τρομερή ηρεμία, σαν αμυντικός και νομίζω πως θα κάνει πολύ καλή καριέρα στη συνέχεια".

Για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει άμεσα σε παιχνίδια Super League: "Έχω την αίσθηση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ένας πάρα πολύ εγκεφαλικός παίκτης που διαβάζει με άψογο τρόπο το παιχνίδι και σαν κεντρικός αμυντικός έχει πάρα πολύ καλή τεχνική, πως θα προσελκύσει αμέσως τον προπονητή του, για να δουλέψει μαζί του και να τον ετοιμάσει για να αγωνιστεί. Πιστεύω, πως μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα και θα είναι ένας παίκτης που παρά το νεαρό της ηλικίας του, θα μπορούν να υπολογίζουν πάνω του, άμεσα".

Τέλος, ο Αμανατίδης, έδωσε και την συμβουλή του, στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Επειδή δουλεύει πάρα πολύ σκληρά θα του δώσω μία συμβουλή που δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά με το πώς θα διαχειριστεί την προσωπικότητα του μέσα από τα παιχνίδια. Να είναι ο εαυτός του και δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα".

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep