«Μας αδικεί...»

Ο Δημήτρης Γαβαλάς χαρακτήρισε άδικο το 2-0 στο Αίγιο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο και την ήττα (2-0) της Καλλονής από τον Παναιγιάλειο ο προπονητής, Δημήτρης Γαβαλάς είπε: «Ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον φίλο μου, τον Δημήτρη και καλή συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο διεκδικήσαμε στα ίσα το ματς, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και απειλήσαμε με αξιώσεις. Και ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, χωρίς να κάνει ο Παναιγιάλειος τελική. Ρισκάραμε στη συνέχεια και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτούμε και δεύτερο γκολ.

Το 2-0 αδικεί την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο με γρήγορη μετάβαση και πολύ καλό συγχρονισμό από το 75' και μετά σε σχέση με εμάς. Αυτό το πληρώσαμε».

Ο Λάμπρος Τριανταφύλλου είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με ιστορία και δυνατή έδρα. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο που μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά όχι και γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε κάπως άναρχα και ηττηθήκαμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια, γιατί η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Με το πέρασμα του χρόνου θα βρούμε τον δρόμο μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep