Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αμυνα και fair play...»

Ο Πέτρος Μίχος Ο Πέτρος Μίχος

Κόστισαν την ήττα κατά τον Πέτρο Μίχο.

Ο Πέτρος Μίχος παρά την πικρία της ήττας στη Φυλή, επικεντρώθηκε κυρίως στο θέαμα που προσέφεραν Φωκικός και Θρασύβουλος. Από εκεί και πέρα εξέφρασε το παράπονό του για το τέταρτο γκολ των «πράσινων», υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε πρώτα να είχε τηρηθεί το fair play.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού, του Φωκικού:
«Τόσο γεμάτο παιχνίδι με τόσες συγκινήσεις μπορεί να μην έχει ξαναγίνει στη Β εθνική, όχι μόνο φέτος αλλά και σε άλλες χρονιές. Εμείς στήσαμε την ομάδα έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά μέσα βαθιά στη σκέψη μας υπήρχε και ο στόχος της νίκης. Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως και στις τρεις επιθέσεις που έκανε ο Θρασύβουλος πατώντας την περιοχή μας, έβαλε δύο γκολ. Βρήκαμε τα κουράγια και καταφέραμε να μειώσουμε πριν βγει το ημίχρονο, παίρνοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ασφαλώς κάποια στιγμή στην επανάληψη πιστέψαμε ότι θα πάρουμε και τη νίκη. Ομως η αμυντική μας λειτουργία που ήταν το θετικό στοιχείο από τότε που ανέλαβα, λειτούργησε ξανά αρνητικά και αυτό μας γεμίζει με παράπονο. Δεν θα αφήσω όμως να μας καταβάλει διότι μας περιμένει ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, με τον Αγροτικό Αστέρα», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Μίχου.


Εν συνεχεία ο τεχνικός του Φωκικού, αναφέρθηκε ξεχωριστά στη φάση του τέταρτου γκολ, τονίζοντας πως ο Ντακόλ θα έπρεπε να είχε τηρήσει το fair play: «Δεν περίμενα από έναν παίκτη του επιπέδου του Ντακόλ να κάνει κάτι τέτοιο. Εμείς ενώ βγαίναμε στην αντεπίθεση βγάλαμε τη μπάλα έξω, για έναν παίκτη του Θρασύβουλου που ήταν στην περιοχή μας, ενώ ο Ντακόλ σε μία αντίστοιχη περίπτωση δεν έπραξε το ίδιο και ο Θρασύβουλος πέτυχε το τέταρτο γκολ που ήταν το νικητήριο. Οπως και να έχει πρέπει να ευχηθώ καλή πορεία στον Θρασύβουλο, διότι είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους του».


Σε ερώτηση του FL News για την αμυντική αδράνεια του Φωκικού, τόσο στην αρχή του αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια που η ομάδα έδειχνε ικανός να ανατρέψει το αποτέλεσμα παίζοντας με παίκτη περισσότερο, ο κ. Μίχος τόνισε: «Αμυντικά φάγαμε πολύ εύκολα γκολ για το επίπεδο της ομάδας. Μέχρι τώρα όμως ήταν υποδειγματική η αμυντική λειτουργία μας».


Τους παίκτες του Φωκικού εκπροσώπησε ο Νίκος Θωμόπουλος: «Κατ' αρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία. Εμείς δεν θα έχουμε καλές αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι. Πληρώσαμε τα αμυντικά λάθη μας. Οταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας και δεν παίρνεις βαθμό ή βαθμούς εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι την αντίδραση μετά το 2-0. Παλέψαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δεν έχουμε να σκεφτούμε τώρα κάτι άλλο από το ματς της Τετάρτης με τον Αγροτικό».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep