«Δεν ήρθαμε να γίνουμε πλούσιοι»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ από τον Σάκη Παπαβασιλείου. Ο Σταματής έκανε λόγο για «τρομερό μομέντουμ».

Ο ΑΟΧ αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα το Σάββατο (11/2) και ο προπονητής των Κρητικών, Σάκης Παπαβασιλείου, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός είπε στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης: «Άπαντες είμαστε υγιείς, δεν υπάρχουν προβλήματα, εξέτισε και ο Ηρακλής. Βλέπω διάθεση ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλει να βλέπει ο κόσμος, δηλαδή ρυθμό και πολλές φάσεις. Θέλουμε ο κόσμος να ευχαριστιέται.

Δεν έχουμε βάλει στόχο συγκεκριμένη θέση, αλλά να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να το παίρνουμε. Μετά από κάθε νίκη, έχω στείλει κάλεσμα στον κόσμο. Δεν είναι μόνο δική μου απαίτηση. Οι παίκτες ζητούν το ζεστό χειροκρότημα. Αυτοί θέλουν τον κόσμο. Να είμαστε ενωμένοι. Εδώ δεν ήρθαμε να γίνουμε πλούσιοι. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, η ανταμοιβή μας είναι το ζεστό του χειροκρότημα».

Ο επιθετικός του ΑΟΧ, Ανδρέας Σταματής, ανέφερε από τη μεριά του: «Με την έλευση του νέου προπονητή είμαστε πιο ομοιογενείς ως ομάδα. Μας περνά το αίσθημα του νικητή και είναι καθαρά θέμα δουλειάς και ομαδικής προσπάθειας αυτό που γίνεται. Πάμε για τη νίκη με τα Τρίκαλα. Μπορούμε να πάρουμε πολλά, είμαστε σε τρομερό μομέντουμ, βάζουμε γκολ. Κάνουμε προσπάθεια κάθε λεπτό, κάθε μέρα. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Ο κόσμος μας δίνει τον παλμό, τον χρειαζόμαστε».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep