Πένθος για «Πελέ»

Ο παλαίμαχος άσος του Αχαρναϊκού, Ασημάκης Παναγιωτόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αχαρναϊκού, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων», Ασημάκης Παναγιωτόπουλος, γνωστός και ως «Πελέ». Η ΠΑΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Πενθεί σήμερα η οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ αφού για την γειτονιά των Αγγέλων ταξιδεύει τόσο άδοξα ο Ασημάκης Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός στους φίλους του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, αλλά και στους συνδημότες του ως «ΠΕΛΕ». Ο «Πελέ» έφυγε μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο σε ηλικία μόλις 52 ετών αφήνοντας πίσω του εκτός από την αγαπημένη του ομάδα τα παιδιά του, τους φίλους και συνοδοιπόρους σ αυτή την ζωή. Ο «Πελέ» αν και ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν τον γνώρισαν, ήταν βασικός παίκτης του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ το 1982, ενώ δεν έλειψε ποτέ από το γήπεδο ως φροντιστής. Όμως, πάνω απ’ όλα ο «Πελέ» ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος!!!

Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εκφράζει στην οικογένεια του «Πελέ» τα βαθύτατα συλλυπητήρια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08/02 στις 14:00, από στο Νέο Νεκροταφείο Αχαρνών».

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep