Γκράφιτι στο ΒΑΚ για τον ΟΦΗ

Εντυπωσιακή τοιχογραφία στο ΒΑΚ, γκράφιτι για τον ΟΦΗ ύψους πέντε μέτρων.

Ο φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ, Κίμων Φρουδάκης, αφιέρωσε αρκετές ώρες δουλειάς και «στόλισε» το αθλητικό κέντρο του με ένα μοναδικό γκράφιτι. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Στην πραγματικά εντυπωσιακή τοιχογραφία, η οποία είναι 5 μέτρα στο ύψος και 9 στο πλάτος, πέρα από το σήμα του ΟΦΗ που έχει τον κεντρικό ρόλο, προβάλλονται τα ιδιαίτερα στοιχεία του Κρητικού πολιτικού, όπως η Κνωσός, το κάστρο του Κούλε, ο δίσκος της Φαιστού».

Ο Φρουδάκης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Η αγάπη μου για τον ΟΦΗ, αλλά και για το σχέδιο, με οδήγησαν να δημιουργήσω, αυτήν την τοιχογραφία. Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη ομάδα της Κρήτης, είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού μας και εκφράζει πολλά πράγματα πέρα από το αθλητικό κομμάτι.

Για αυτό θέλησα να συνδέσω την κουλτούρα που εκφράζει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, με σημαντικά στοιχεία του Κρητικού πολιτισμού, όπως η Κνωσός, ο δίσκος της Φαιστού, το κάστρο του Κούλε. Όταν εξέφρασα την ιδέα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, δεν μου αρνήθηκαν, αντίθετα με διευκόλυναν. Χαίρομαι που το αποτέλεσμα, έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα όσους το έχουν δεί, γιατί είναι σημαντικό σε ένα τόσο όμορφο χώρο, όπως είναι το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, να υπάρχει κάτι, που να ταιριάζει σε αυτό».

Το γκράφιτι βρίσκεται σε ένα τοίχο, δίπλα στο τέταρτο γήπεδο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep