«Να αλλάξει κάτι άμεσα»

Παράπονα από τον Μίλος Κόστιτς για την κατάσταση του γηπέδου, αλλά και σιγουριά για την ποιότητα των νέων αποκτημάτων.

Σκασμένος για ακόμα ένα ματς ήταν ο Μίλος Κόστιτς. Η έκτη διαδοχική ήττα του Αχαρναϊκού έχει προβληματίσει τον Σλοβένο τεχνικό, αλλά περιμένει από τα νέα αποκτήματα να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Όπως βέβαια και ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι βρισκόταν σε κακή κατάσταση και σαφέστατα επηρεάζει την αγωνιστική συμπεριφορά των Μενιδιατών. Το Flews ήταν το μόνο αθλητικό μέσο που βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και σας μεταφέρει όλα όσα είπε ο Κόστιτς...

«Η ομάδα έχει αρκετά καινούργια παιδιά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την φιλοσοφία μας και να παίξουμε μπάλα. Αλλά ο αγωνιστικός χώρος παραμένει σε κακή κατάσταση. Ελπίζω να αλλάξει κάτι και άμεσα, γιατί εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο. Η Σπάρτη δεν προσπάθησε να παίξει μπάλα, αλλά να μας απειλήσει με μεγάλες μπαλιές. Πέτυχε ένα γκολ από κόρνερ και ένα από γέμισμα. Είναι δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Έχουμε παιδιά σε νεαρή ηλικία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να δείξουμε μία καλύτερη εικόνα και να μαζεύουμε βαθμούς».

Σε ερώτησή μας για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο Κόστιτς τόνισε:

«Γεμίσαμε το ρόστερ μας σε θέσεις που είχαμε έλλειψη. Αυτά τα παιδιά θα δείξουν την ποιότητα τους στην πορεία. Είναι θέμα προσαρμογής».

Τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού εκπροσώπησε ο Δημήτρης Ντάγκρας, ο οποίος είπε:

«Είμαστε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Εγώ είδα ότι μπήκαν στην φιλοσοφία μας πολύ γρήγορα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τη Σπάρτη, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Πιέσαμε, ισοφαρίσαμε σε 1-1 και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και στο τέλος ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep