«Αναπνέουμε ακόμη»

Ο Δημήτρης Γαβαλάς εμφανίστηκε αισιόδοξος κάνοντας λόγο για καλύτερη συνέχεια της Καλλονής στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της Καλλονής μοίρασε συγχαρητήρια μετά τη νίκη (2-0) επί της Καλλιθέας και τόνισε ότι η ομάδα θα έχει καλύτερη συνέχεια:

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να πω ευχαριστώ στα παιδιά. Γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε περάσει πολλά. Η Καλλονή είναι εδώ, αναπνέουμε ακόμη και ελπίζουμε και σε μία καλύτερη συνέχεια. Ελέγξαμε τον ρυθμό, δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, δεν δώσαμε το δικαίωμα σε μία καλή ομάδα μεσοεπιθετικά να δεχθούμε πίεση. Και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη, που ήρθε από το δικό μας παιχνίδι, μέσα από το δικό μας ρυθμό τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στην αποτελεσματικότητα. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.

Την εβδομάδα που διανύσαμε, ηρεμήσαμε, τα παιδιά είδαν ότι η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσει την ομάδα και με παίκτες για να έχει άλλη ποιότητα. Βγήκε σε θετική ενέργεια και παρουσιάστηκε αυτή η ομάδα στο γήπεδο. Και με Καρδίτσα και με Κισσαμικό που δεν χάσαμε, αλλά δεν κερδίσαμε, είχαμε καλό ρυθμό. Καλή εικόνα, με πολλά προβλήματα. Αυτή η εβδομάδα κύλησε ομαλά, ήταν πολύ συγκεντρωμένα τα παιδιά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς, το έχω πει πολλές φορές. Και μεταγραφές να μην κάναμε, πίστευα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τις καινούργιες μεταγραφές: «Δεν ισχύει για όλα τα παιδιά, μόνο για τον Ραμίρ, που έχει ειδικό πρόγραμμα. Θα είναι έτοιμα μέσα στην εβδομάδα για να ενισχύσουν την ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε και μία μεταγραφή τον μικρό τον Ελευθεριάδη».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης δήλωσε: «Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει καλά δείγματα. Ξέραμε ότι για να υπάρχει ζωή στην ομάδα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και τα καταφέραμε. Πριν το ματς πρέπει να το νικήσουμε για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι μας έχουν ξεγραμμένους, αλλά δείξαμε ότι έχουμε ζωή. Έχει συνέχεια το πρωτάθλημα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep