«Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε»

Ο Νίκος Νεντίδης στάθηκε στη συνέχεια του Αγροτικού Αστέρα και την υπεράσπιση των κεκτημένων.

Ο νεαρός τεχνικός του Αγροτικού τόνισε ότι ο ίδιος και η ομάδα του πρέπει να αποδείξουν εφεξής πως δίκαια έχουν φτάσει τον Αγροτικό Αστέρα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Νεντίδης μετά τη νίκη (1-0) επί του Αιγινιακού:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη για τα καλά του λόγια. Μας διάβασε πολύ καλά. Προσπάθησε να εξουδετερώσει την ανάπτυξη, κάτι που κατάφερε. Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερη ομάδα στο πρώτο μέρος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Αν από μία μέτρια εμφάνιση καταφέρνουμε να κερδίζουμε, τότε κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Περάσαμε σε μία διαφορετική κατάσταση. Μέχρι τώρα, κανένας δεν μας περίμενε. Παίζαμε πιο ελεύθερα, παίζαμε για να χαρούμε το παιχνίδι και αυτό μας έδινε τη δυνατότητα να είμαστε πιο δημιουργικοί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κερδίζουμε με μεγαλύτερη άνεση.

Τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας. Θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση, από αντιπάλους που θα μας περιμένουν και δεν έχουν να χάσουν κάτι. Να δείξουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτή την προσπάθεια να υπερασπιστούμε και να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε εδώ. Το εύκολο είναι να φτάσεις όσο γίνεται κοντά στην κορυφή , το δύσκολο είναι να μείνεις. Πρέπει να το αποδείξουμε ότι το αξίζουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Το πιο δίκαιο ήταν η ισοπαλία, αλλά σήμερα έγειρε προς τα εμάς».

Ο Κώστας Τεγούσης είπε: «Ερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα. Αντιδράσαμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλοί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, να κάνουμε το δύο στα δύο και να είμαστε μέσα στην 4άδα και να παραμείνουμε, γιατί έχουμε τα προσόντα και σαν ομάδα και ατομικά. Θα το επιδιώξουμε να είμαστε στην τετράδα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep