«Πληγωμένη» με Καλλιθέα

Η αποστολή της Καλλονής. Έξι απουσίες για τον Δημήτρη Γαβαλά.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί την Καλλιθέα η Καλλονή την Κυριακή (05/02, 15:00) για την 14η αγωνιστική της Football League.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (04/02) ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, από την οποία και απουσιάζουν έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι ο Λάζαρος Τζελίδης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Δικαιόπουλος, που έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι του και θα μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μαχαμάνε Σισέ και Μίλαν Σβόγιτς, καθώς δεν έφτασε εγκαίρως η μπλε κάρτα τους, αλλά και οι ανέτοιμοι Αμίρ Μέγκαχεντ και Γιώργος Μέξης.

Αντιθέτως, στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται οι Ναούμ και Ελευθεριάδης, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τον νησιώτικο σύλλογο.

Αναλυτικά η 18άδα της Καλλονής: Μανιάτης, Μαλλής, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Καραγεώργης, Αποστόλου, Γιώργου, Λίταινας, Γιουκαρής, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Τριανταφύλλου, Ελευθεριάδης, Ναούμ.

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep