Ανακοίνωσε Μυρθιανό ο Πανθηραϊκός

Στη Σαντορίνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού.

Με τη φανέλα του Πανθηραϊκού θα αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Μυρθιανός, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την ομάδα της Γ’ Εθνικής και μετακόμισε στη Σαντορίνη.

Ο 21χρονος αμυντικός είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον σύλλογο της Θράκης, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 2 Κυπέλλου, πριν οι «πράσινοι» ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από τη Football League. Έπειτα από ένα μικρό διάστημα αναζήτησης, ο Μυρθιανός συμφώνησε με τον Πανθηραϊκό, που βρίσκεται στην 9η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νησιώτικη ομάδα. Αναλυτικά:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της Δόξας Κατωκοπιάς, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής με την ομάδα του Πανθρακικού. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep