Κρίμα για τον ΟΦΗ...

Ο Άγγελος Χαντί έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ, αλλά παρότι επικράτησε με 2-1 δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άγγελος Χαντί έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ, αλλά παρότι επικράτησε με 2-1 δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε απέναντι στην Ξάνθη, έφτασε στο 2-0 που του έδίνε πρόκριση, αλλά το γκολ του Λουσέρο τον προσγείωσε στο σκληρό 2-1.

Εντυπωσιακός ήταν ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και πάλεψε σκληρά για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Έφτασε στο 2-0 που του έδινε το εισιτήριο, αλλά ο «κεραυνός» του Λουσέρο στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν σκορ πρόκρισης για τους «ακρίτες» μετά το 1-0 στα Πηγάδια.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά, πίεσε ψηλά την ομάδα της Ξάνθης και έδειξε πως ήθελε να φτάσει σε γρήγορο γκολ ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Χαντί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα της Ξάνθης. Ο Βουό στο 66ο λεπτό έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 μετά από νέα αναστάτωση στην περιοχή της Ξάνθης.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους, που δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία, ήρθε από τον «κεραυνό» του Λουσέρο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ. Η μπάλα, μάλιστα, χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα σε ένα εκπληκτικό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ηρακλείου αποκλείστηκε, λοιπόν, από τη συνέχεια του θεσμού, αλλά θα έχει να θυμάται τις νίκες σε βάρος Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Ξάνθης. Η τελευταία θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ 2-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 21' Χαντί, 66' Βουό - 76' Λουσέρο
  • ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (68' Παντίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85' Όγκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (74' Χίσι), Βουό.
  • ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λάζιτς (85' Ράνος), Σολτάνι (92' Ορφανίδης Λ.)
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Καλφάκης (Χανίων), Φωτόπουλος (Αθηνών)
Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep