Αναμονής συνέχεια...

Έως και την Τρίτη (31/01) το μεσημέρι τα δελτία των ξένων δεν είχαν εκδοθεί στον ΑΟ Χανιά.

Τη Σπάρτη υποδέχεται την Τετάρτη (01/02, 15:00) ο ΑΟ Χανιά στο Μάλεμε στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής. Ωστόσο, είναι αβέβαιο αν ο προπονητής, Σάκης Παπαβασιλείου έχει στη διάθεσή του τους ξένους Έγκον, Χριστόφ, Ιβάνκο και Μπαργκά. Και αυτό γιατί έως το μεσημέρι της Τρίτης (31/01) τα δελτία τους δεν είχαν εκδοθεί... Μένει, λοιπόν, να φανεί αν στο φινάλε της περιόδου ενταχθούν στο ρόστερ οι τέσσερις προαναφερθέντες ή, το έμψυχο δυναμικό μείνει ως έχει.

Η τεχνική ηγεσία υπολογίζει στους ίδιους ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ προστέθηκαν οι Μούδιος, Αφράτης. Αισίως οι «κυανόλευκοι» έχουν κλείσει τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι και, φυσικά, στοχεύουν να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι διαθέσιμοι: Αθανασίου, Γεωργίου, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ζέρης, Μηλιώτης, Κοζάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Σταματής, Βανκεβάι, Μούδιος, Αφράτης.

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep