Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κάναμε δώρο δύο γκολ»

Ο Γιώργος Φοιρός είπε πως θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του για να βρει τα αίτια που οδήγησαν στην παρουσία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Καλλιθέα. Ο Γιώργος Φοιρός είπε πως θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του για να βρει τα αίτια που οδήγησαν στην παρουσία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Καλλιθέα.

 Ο Γιώργος Φοιρός είπε πως ο Ηρακλής Ψαχνών είχε δύο πρόσωπα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν απελπιστικός.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε πως θα πρέπει να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του για την παρουσία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θέλησε να βρει υπεύθυνους για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα από την άμυνα της και τόνισε πως οι ήττες, όπως μέχρι τώρα και οι νίκες που είχε η ομάδα της Εύβοιας ανήκουν σε όλη την ομάδα.

«Θεωρώ ότι αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από την ομάδα της Καλλιθέας και για πέντε, έξι λεπτά πελαγοδρομούσαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο να μην σταθούμε αξιοπρεπώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από λάθη δικά μας δεχθήκαμε δύο γκολ. Ουσιαστικά ήταν σαν να της κάναμε δώρο δύο γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ πως υπάρχει υπεύθυνος για αυτό. Τα καλά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα πήγαιναν σε όλη την ομάδα, έτσι και αυτή η ήττα πάει σε όλη την ομάδα. Αυτή η ήττα είναι η πρώτη έπειτα από οκτώ παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και πετύχαμε ένα γκολ. Σε κάποιες στιγμές που ο αντίπαλος μας έπαιζε με δέκα παίκτες φαινόταν ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και το παιχνίδι. Εκεί δεν ενήργησε λογικά κάποιος ποδοσφαιριστής μας, αποβλήθηκε και πάλι ήρθαμε στα ίσια οι δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να φτάσουμε στην ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι ήττες είναι και αυτές μέσα στο παιχνίδι.

Θεωρώ την παρουσία της ομάδας μου στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά καλή και την παρουσία στο πρώτο ημίχρονο απελπιστικά κακή. Θα συζητήσω με τους παίκτες μου ώστε να ψάξουμε τα αίτια για τον λόγο που μπήκαμε με αυτό τον τρόπο στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτούμε πολλά γιατί την Τετάρτη έχουμε το επόμενο μας ματς και πάει λέγοντας. Από Τετάρτη σε Κυριακή. Συγχαρητήρια στο Νίκο Παντέλη για την ομάδα του».

Τι διαφορετικό είπατε στους ποδοσφαιριστές σας και μπήκαν με αυτό τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο;

«Τα ίδια πράγματα που είπαμε πριν την έναρξη του αγώνα είπαμε και στο ημίχρονο. Δεν τους είπα κάτι διαφορετικό. Απλά συνειδητοποίησαν και οι ίδιοι το λάθος που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep