Πρόταση για να αποφευχθεί η αποχώρηση

Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου με ανακοίνωσή της τονίζει ότι αν υπάρχει θέληση και όραμα μπορεί να βρεθεί λύση για τον Πανθρακικό.

Αντίστροφα μετρά ο Πανθρακικός για την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Football League, καθώς λόγω οφειλών η ομάδα της Κομοτηνής είναι έτοιμη να ρίξει αυλαία.

Ακόμα, όμως και την τελευταία στιγμή υπάρχουν φωνές που επιμένουν πως υπάρχει λύση και πως μπορεί να αποφευχθεί η αποχώρηση. Μία από αυτές είναι της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, ομάδα της Ροδόπης, που μέσω ανακοίνωσής της καταθέτει τη δική της πρόταση και τονίζει πως αν υπάρχει θέληση και όραμα δεν θα έρθει σύντομα το τέλος.

Συγκεκριμένα, προτείνει να γίνει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων της Ροδόπης και να παρθεί ομόφωνη απόφαση να ενισχυθεί οικονομικά ο Πανθρακικός από τα αποθεματικά του ταμείου της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και να ανασταλεί για ένα χρόνο η ενίσχυση στους πολιτιστικούς συλλόγους της Ροδόπης και τα χρήματα αυτά να καταλήξουν στον Ερασιτέχνη και από εκεί στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου επιτίθεται στη διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά:

«Επειδή δεν είμαστε μοιρολάτρες και πιστεύουμε οτι υπάρχει πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων προτείνουμε άμεσα τα εξής:

1) Άμεση έκτακτη γενική συνέλευση των ποδοσφαιρικών σωματείων Ν.Ροδόπης με ομόφωνη απ'οφαση για οικονομική βοήθεια του Πανθρακικου απο τα αποθεματικά του ταμείου ύψους 50.000 ευρώ (υπάρχουν διαθέσιμα 100.000 ευρώ τα οποία τρώγονται από δω και από εκεί)..

2) Πρόταση προ του δημάρχους του Ν.Ροδόπης να αναστείλουν μετά από απόφαση των δημοτικών συμβουλίων όλες τις οικονομικές ενισχύσεις στους πολιτιστικούς συλλόγους για 1 χρόνο και να ενισχύσουν τον ερασιτέχνη Α.Π.Σ. Πανθρακικό και μέσω αυτού την Π.Α.Ε……Πιστεύουμε οτι υπάρχει λύση αν υπάρχει θέληση και όραμα…Είναι πολύ άσχημο για 15.000 ευρώ να διαλυθεί ο Πανθρακικός και να εκτίθεται η Κομοτηνή σε όλη την Ελλάδα…

Απορούμε όμως με αυτούς που το έπαιζαν Ροδοπάρχες του ποδοσφαίρου και γέμιζαν με Ρωσίδες τα V.I.P της κερκίδας στα επίσημα τι κάνουν για να βοηθήσουν….Κύριοι της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι αλλιώς αδειάστε μας τα γραφεία από την καταστροφική σας παρουσία μια ώρα γρηγορότερα….ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ..»

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep