«Όλοι μια γροθιά»

Συγκινημένος από την επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ανυπόμονος να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός των «μελανόλευκων» βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» λίγο μετά τη συμφωνία και μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Αναλυτικά είπε:

«Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω σε μια ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είμαι εδώ για να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο που έχει θέσει στη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και έχω εικόνα. Ανυπομονώ να προπονήσω τους παίκτες και να τους γνωρίσω απο κοντά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τους παίκτες και τη διοίκηση. Ηδη έκανα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο και ξέρουμε που πρέπει να κινηθούμε».

Έστειλε παράλληλα μήνυμα στον κόσμο: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να δώσουμε τη μάχη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ενώ για την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ είπε: «Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές σε αυτό το γήπεδο σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να ζήσω ανάλογες και σαν προπονητής».

Βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ θα είναι ο Νίκος Αμανατίδης, με τον οποίο συνεργάζεται στις ομάδες που έχει δουλέψει τα τελευταία 5 χρόνια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, την Τετάρτη (25/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ξάνθη.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep