Ψάχνει ξένο φορ

Σε αναζήτηση ξένου επιθετικού βρίσκεται η Λαμία, που έως τώρα δεν έχει εντοπίσει κάτι εξαιρετικό.

Στη 2η θέση του πρωταθλήματος με ματς λιγότερο βρίσκεται η Λαμία μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) σε βάρος της Λαμίας. Η πρόθεση για ενίσχυση είναι δεδομένη, όμως έως τώρα έχει αποκτηθεί μόνο ο Φερφελής. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να βρουν ξένο επιθετικό, καθώς γι΄αυτό τον λόγο αποδεσμεύτηκε πρόσφατα ο Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο. Μένει να φανεί εάν ως το τέλος της χειμερινής περιόδου εντοπιστεί η περίπτωση που ικανοποιεί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι «κυανόλευκοι».

Από την ελληνική αγορά οι Τάσος Χριστοφιλέας, Λευτέρης Ματσούκας του Αχαρναϊκού είναι στη λίστα και αν στη συνάντηση που θα έχουν με τη διοίκηση των «πράσινων» την Τρίτη (24/01) προκύψει «διαζύγιο», τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτησή τους. Τον δεύτερο, άλλωστε, γνωρίζει ο Μπάμπης Τεννές από την κοινή τους θητεία στον Εθνικό Αστέρα τη σεζόν 2008-09. Επιβεβαιώνεται, τέλος, ότι ο πρώην μπακ της Καλλονής, Στέλιος Ποζατζίδης βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Πολλές αλλαγές, τέλος στο αρχικό σχήμα δεν θα πρέπει να αναμένονται στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (25/01). Αυτό που προβληματίζει είναι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep