Ψηλά ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ψηλά στη λίστα για την αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ψηλά στη λίστα για την αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί γρήγορα για την κάλυψη του κενού του Νίκου Νιόπλια και πρώτος στη λίστα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι διαδοχικές υποχρεώσεις που έχει ο ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και τα ντέρμπι της Football League που έρχονται βάζουν την διοίκηση της ομάδας να αναζητήσει με άμεσες κινήσεις τον νέο προπονητή, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια.

Η πρώτη λύση που φαίνεται να εξετάζουν στο Ηράκλειο είναι του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει συνυπάρξει και ποδοσφαιρικά με τον Νίκο Νιόπλια στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ο 46χρονος τεχνικός έχει περάσει ως παίκτης από τον ΟΦΗ για μια δεκαετία και φυσικά γνωρίζει τα δεδομένα της ομάδας και τις ιδιαίτερες ισορροπίες της. To FL News στις 5 Ιανουαρίου είχε αναφέρει το όνομά του, όταν είχε προκύψει ξανά θέμα τεχνικής ηγεσίας...

Παράλληλα είναι απόλυτος γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ στην προηγούμενη θητεία του στην Football League πανηγύρισε την άνοδο με τον Ηρακλή.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep