«Καλύτεροι από τον Άρη»

Δεν άξιζε την ήττα ο Αχαρναϊκός, σύμφωνα με τον Μίλος Κόστιτς

Διαφορετική άποψη είχε ο Μίλος Κόστιτς για την εικόνα του αγώνα στο Μενίδι. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού υποστήριξε μετά το τέλος του ματς, πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Άρη και ότι το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί, ενώ προανήγγειλε άμεσες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν από τον Σλοβένο τεχνικό:

«Να συγχαρώ τον Άρη για τη νίκη του. Είδατε όλοι το ματς και μπορώ να πω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σε κρίσιμα σημεία και ηττηθήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι, ελέγχαμε το ματς και δεν αφήσαμε τον Άρη να κάνει το παιχνίδι που θέλει. Δύο φθηνά λάθη της άμυνάς μας, έβαλαν τον Άρη μπροστά στο σκορ και ήταν δύσκολα να φέρουμε το ματς στα ίσια.

Μέρα με τη μέρα, η ομάδα γίνεται καλύτερη, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει, με την ίδια φιλοσοφία και με τη μπάλα κάτω. Είμαι ικανοποιημένος γιατί απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να έρθουν οι νέοι παίκτες και να συνεχίσουμε καλύτερα την δουλειά μας. Πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και ελπίζω ότι ο κόσμος θα συνεχίζει να μας στηρίζει».

Σε ερώτηση του FL News, αν ο Αχαρναϊκός θα κάνει τελικά προσθήκες, πότε και πόσες, ο Σλοβένος τεχνικός απάντησε: «Περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των μεταγραφών ή, ποιοι είναι. Εμείς θέλουμε παίκτες στις κατάλληλες θέσεις».

Last modified onΣάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep