Εξετάζει Μπλάνκο η Καλλονή

Στο στόχαστρο των νησιωτών ο Αργεντινός επιθετικός. Ενεργοποιείται την Τρίτη (24/1) ποινή αφαίρεσης βαθμών λόγω Μάρκοβιτς.

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Καλλονής έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο στη Μυτιλήνη τονίζουν ότι σύντομα θα έρθουν και οι προσθήκες.

Στο στόχαστρο των νησιωτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής βρίσκεται, σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Μάρτιν Μπλάνκο. Ο 25χρονος Αργεντινός φορ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Πανελευσινιακό, τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει στον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν.

Με τους «σταχυοφόρους» ο Μπλάνκο κατέγραψε 12 συμμετοχές και 4 γκολ και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ταγέρες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει εκεί τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε.

Παράλληλα, με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Καλλονή, μία ποινή που αναμένεται να ενεργοποιηθεί την Τρίτη (24/1). Ο λόγος είναι ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, στον οποίο και έχουν επιδικαστεί 55.000 ευρώ. Αν η ομάδα της Λέσβου δεν καταφέρει να διακανονίσει το ποσό τότε δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον κίνδυνο της τιμωρίας.

Last modified onΣάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep