Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πονά στον χιαστό ο Πότσι

Ο Λιονέλ Πότσι έχει πρόβλημα στον χιαστό και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΛ. Ο Λιονέλ Πότσι έχει πρόβλημα στον χιαστό και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΛ.

Ο μέσος της ΑΕΛ έχει πάλι πρόβλημα στο γόνατο που έκανε επέμβαση τρία χρόνια πριν.

Ο Λιονέλ Πότσι παρά την συντηρητική θεραπεία των τελευταίων εβδομάδων συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως το πρόβλημα ξεκινά από τον χιστό που είχε κάνει επάμβαση τρία χρόνια πριν. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Λάρισας τις επόμενες ημέρες θα έρθει σε επαφή με τον γιατρό που είχε κάνει την επέμβαση στον 26χρονο μέσο και θα αποφασίσουν μαζί με ποιον τρόπο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του ώστε να επιστρέψει στην δράση. Αν χρειαστεί να κάνει νέα επέμβαση δύσκολα θα προλάβει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ.

Αντίθετα ο Κώστας Νεμπεγλέρας επέστρεψε στις προπονήσεις αφού δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν έκανε πάλι ατομικό. Ο Μούτσα Μπλέντι, όμως, για προληπτικούς λόγους έτρεξε μόνος και θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Ψωμά που είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο να κάνει ατομικό.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίει τον Νίκολα Γκρούμπιεσιτς που θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του για την αποβολή στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep