Αρχίζει... Γολγοθάς

«Θα μπορούσαμε πολλά περισσότερα γκολ», λένε στη Λαμία για το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Σε τροχιά ανόδου και με ματς λιγότερο παραμένει η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αχαρναϊκού, όντας ανώτερη και όπως ανέφεραν οι «κυανόλευκοι»: «Θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει πολλά περισσότερα γκολ...».

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε συντήρηση δυνάμεων, αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα - φωτιά. Το Σάββατο (21/01) υπάρχει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΟΦΗ, στις 25/01 η μάχη του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στις 28/01 το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, ενώ δεν αποκλείεται την 1η Φεβρουαρίου να οριστεί ο επαναληπτικός με τους Περιστεριώτες. Στις 05/02, τέλος, έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με τον Άρη εντός έδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τουλάχιστον άμεσα δεν αναμένονται εξελίξεις στο μέτωπο της ενίσχυσης.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 21:05

3 comments

  • Γιώργος
    Γιώργος Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 11:52 Comment Link

    Ερασιτέχνη δημοσιογράφε απ' το καλοκαίρι σε βλέπουμε και γελάμε. Συνέχισε γελοίε.

  • Γιώργος athens club
    Γιώργος athens club Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 02:41 Comment Link

    Ρε ερασιτέχνη δημοσκογραφάκο απ' το καλοκαίρι το κανείς αυτό.ήτοι ούτοι ατοι πάρτη. θες μεταγραφές?πάρε της μετοχές και πάρε όποιον θες.είχα καιρό να ασχοληθώ μαζί σου και πίστεψα θα έχεις αλλάξει αλλά εσύ γίνεσαι χειρότερος. Αν δεν σ' αρέσει μην έρχεσαι γήπεδο τζαμπατζή. Τώρα κάνει άλλος κουμάντο και θα κάνει ότι θέλει.δε παίρνει κανέναν και δε βγαίνει πάρε της μετοχές κ πάνε την ομάδα uefa.αυτό που κάνεις επανειλημμένα σε κάποια site μας κάνεις και γελάμε γιατί είσαι μας θυμίζεις τον καραγκιόζη. Ερασιτέχνη.

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 23:11 Comment Link

    ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΤΕ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 31-η ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΕΝΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠEΡΠΛΗΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ??? ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ;
    ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΟΥ, Η ΤΩΝ ΚΑΘ΄ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep