Ευχαριστώ και «βέλη»

«Όταν κάποιος δεν σε σέβεται, παίρνεις την αξιοπρέπειά σου και φεύγεις», υποστήριξε ο πρώην μέσος της Αναγέννησης, Γιώργος Μοσχάκης.

Το συμβόλαιό του με την Αναγέννηση Καρδίτσας έλυσε ο Γιώργος Μοσχάκης. Ο πρώην μέσος των «κιτρινόμαυρων» αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και με ποστάρισμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Βασίλη Μπούρμπο και τους οπαδούς, ενώ υποστήριξε ότι «όταν κάποιος δεν σε σέβεται, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την αξιοπρέπειά σου και να φύγεις». Αναλυτικά έγραψε:

«Στη ζωή δεν έρχονται τα πράγματα πάντα έτσι όπως τα θέλουμε, οπότε μετά από 1.5 χρόνο ήρθε η ώρα και θα ήθελα να πω δύο ευχαριστώ! Πρώτον στον πρόεδρο Κ. Μπούρμπο που ήταν πάντα εκεί ακόμη και όταν χτύπησα και δεύτερον στο κόσμο της Αναγέννησης που μου έδειξε ότι ξέρει να εκτιμάει πραγματικά και τους ευχαριστώ!

Όπως είπα στην αρχή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε και όταν "κάποιος" δεν σε σέβεται το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την αξιοπρέπειά σου και να φύγεις! Εύχομαι στην ομάδα μέσα από την καρδιά μου να πετύχει το στόχο της εύκολης παραμονής γιατί δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο».

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep