Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξέχασαν» τον Τραορέ

Ο Μαμαρί Τραορέ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την αθροσκόπηση που έκανε στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλλονής. Ο Μαμαρί Τραορέ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την αθροσκόπηση που έκανε στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλλονής.

Ο αμυντικός της Καλλονής είναι πλέον τρεις μήνες εκτός δράσης.

Τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων συμπλήρωσε ο Μαμαρί Τραορέ που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να μην υπολογίζεται από τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο 32χρονος αμυντικός είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην αμυντική γραμμή της Καλλονής.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με την Βέροια. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει καλύτερη εικόνα με ομάδες που παίζουν ανοικτά και θέλει να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις της. Αυτός είναι και ο λόγος που στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης στο "Γεώργιος Σκούφος" οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής δούλεψαν στην ανάπτυξη και τις τελικές προσπάθειες.

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep