«Εχθρός ο κακός μας εαυτός»

Στην εμφατική νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού και τη μεταγραφική ενίσχυση αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Το καλύτερο παιχνίδι του έκανε ο Άρης στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, όπως υπογράμμισε ο Νίκος Αναστόπουλος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη (4-0) επί της ομάδας των Σερρών:

Για τον αγώνα: «Σημαντική νίκη... Ειδικά στο πρώτο μέρος, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Συνδυάσαμε γκολ και ωραία μπάλα, σε ένα τερέν που δεν μας εξυπηρετεί. Αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε πρώτα να κερδίζουμε και κατά συνθήκες να το συνδυάζουμε με ωραία μπάλα. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, αλλά θα το προσπαθούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη. Ετοιμαζόμαστε πάντα για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι ευκαιρίες, που ίσως αν την εκμεταλλευόμασταν, να ανέβαινε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Να ευχαριστήσω και τους ηρωικούς φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το κρύο και τη βροχή. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό».

Για την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας: «Σαν Άρης, η φιλοσοφία μας είναι να μην κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς. Εχθρός μας, είναι μόνο ο κακός μας εαυτός. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε 2-3 γκολ και να παίζουμε και καλά. Επειδή το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Όχι μόνο από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση είπε: «Θα δούμε.... Γουρούνι στο σακί δεν παίρνουμε. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ καλές. Αλλά εμείς θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε. Όσον αφορά τις μεταγραφές, γίνονται ενέργειες για να ενισχύσουμε το ρόστερ, ώστε στον μαραθώνιο αυτό να έχουμε πολλές επιλογές».

πηγή: allaboutaris.com

 

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep