Χωρίς δυο στην Ελευσίνα

Θέλει τρίποντο με Πανελευσινιακό η Καλλονή – Φουλάρει για μεταγραφές

Αποφασισμένοι είναι στην Καλλονή να παλέψουν για την πρώτη τους νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό την Τετάρτη (18/1, 13:30). Τα περιθώρια έχουν στενέψει οι νησιώτες θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

Παράλληλα, η διοίκηση βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ενίσχυση της ομάδας. Αναζητά τέσσερις ποδοσφαιριστές, στόπερ, επιθετικό, αριστερό εξτρέμ και αμυντικό χαφ, και ήδη κάνει επαφές με μεταγραφικούς στόχους εντός και εκτός Ελλάδας.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Καλλονής ολοκληρώθηκε για το ματς στην Ελευσίνα, με τον Δημήτρη Γαβαλά να δουλεύει στις στατικές φάσεις και την τακτική επικεντρωμένη στην μετάβαση από την επιθετική στην αμυντική λειτουργία.

Ο Θανάσης Ρεπετσάς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ αντίθετα, ο Στέλιος Ποζατζίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Παραΐμπα. Εκτός πλάνων έμειναν και οι Μάλλης, Γκαμάγκας.

Στην αποστολή της Καλλονής για το ματς στην Ελευσίνα συμμετέχουν οι: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Καραγεώργης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Γιώργου, Λίταινας, Γιουκαρής, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης και Τριανταφύλλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep