«Παίζουμε με Αχαρναϊκό»

Η Λαμία ενημέρωσε ότι επόμενος αντίπαλός της θα είναι ο Αχαρναϊκός την Τετάρτη (18/01).

Στροφή στον Αχαρναϊκό κάνει η Λαμία μετά την επικείμενη αναβολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα της Φθιώτιδας, με ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε σχετικά: «Λογικά δεν γίνεται ο αγώνας ούτε σήμερα οπότε Τετάρτη 18 Ιανουαρίου παίζουμε με Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Κυριακή (15/01) στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ειπώθηκε ότι το πιθανότερο είναι να μην διεξαχθεί την Τετάρτη (18/01) η 11η αγωνιστική, αλλά να προγραμματιστούν κάποια από τα εξ αναβολής παιχνίδια.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 12:44

2 comments

  • Θεόδωρος
    Θεόδωρος Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 15:53 Comment Link

    Noμίζω πως ένα εύλογο ερώτημα, δικαιολογημένα κατά την ταπεινή μου άποψη απασχολεί τους φιλάθλους της Λαμίας για τη μέχρι σήμερα μεταγραφική στασιμότητα και κάποιος εκ των αρμοδίων, οφείλει να δώσει μια ανάλογη και πειστική [εύλογη] απάντηση. Πως είναι λοιπόν δυνατόν, όλες οι ανταγωνίστριες και όχι μόνον ομάδες [πχ ο Άρης παίρνει και το Ναβάρο - 4-η μεταγραφή] να βρίσκουν αξιόλογους παίκτες για ενίσχυση του ρόστερ τους κι εμείς να μην βρίσκουμε, σύμφωνα με τη δήλωση του βοηθού προπονητού κ. Κόλτση, κανεναν παίκτη για τυχόν υπάρχοντα οφθαλμοφανή κενά; Ή μήπως θεωρείτε πως είμαστε υπερ πλήρεις σε όλες τις θέσεις και δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση; Γιατί πολύ φοβάμαι, πως ελλείψει καρφιού όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, στο φινάλε θα χάσουμε και το πέταλο και ο νοών, νοείτω.Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια, οσωνούπω.

  • FILATHLOS PAS LAMIA
    FILATHLOS PAS LAMIA Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 13:20 Comment Link

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ, Η ΤΗΣ FOOTBALL, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΠΡΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep