«Μπορώ να προσφέρω»

Θετικός να παίξει ξανά στον Άρη ο Πίτου Γκαρσία, αρκεί να τα βρει με τη διοίκηση

Καθοριστική συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη θα έχει εντός της ημέρας ο Πίτου Γκαρσία, όπου θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του στον Άρη. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος έφτασε την Κυριακή (15/1) στη Θεσσαλονίκη και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε θετικός να αγωνιστεί και πάλι στο «Κλ. Βικελίδης».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε συμφωνήσει. Ηρθαμε για να μιλήσουμε από κοντά με τον πρόεδρο της ομάδας. Και μόνο το ενδιαφέρον που έδειξαν από τον Άρη για μένα, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Ελπίζω να τα βρούμε», ανέφερε αρχικά κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και αν ήταν κάτι που ήθελε πολύ: «Στην Ελλάδα; Εννοείται! Είναι κάτι που πάντα περιμένεις και έχεις μέσα στο μυαλό σου. Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση του Άρη ήταν έκπληξη για μένα. Δεν το περίμενα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν το είχα στο μυαλό μου».

Για το πρώτο πέρασμα του από τον Άρη: «Εχω περάσει από την ομάδα, αλλά τα πράγματα τότε δεν πήγαν και πολύ καλά. Είχα έρθει χωρίς προετοιμασία, σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πολύ υψηλούς στόχους. Τώρα όμως έχω άλλο μυαλό και περισσότερη εμπειρία. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μία φάση που μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα στην ομάδα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είχαμε συνεργαστεί μαζί στον Ατρόμητο. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι σημαντικό».

Για το κατά πόσο ενημερωνόταν σχετικά με την κατάσταση της ομάδας τα τελευταία χρόνια: «Ολοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Άρης. Πέραν της κατάστασης που βρίσκεται, μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα. Ολοι το ξέρουμε. Οταν έφυγα για την Κορέα, δεν μπορούσα να ακολουθήσω την ομάδα. Δέκα χρόνια στην Ελλάδα όμως, ήταν αρκετά για να μάθω τι σημαίνει Άρης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep