«Περιμένουμε καλύτερες μέρες»

Η ικανοποίηση του Μίλος Κόστιτς για την εικόνα του Αχαρναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και το παράπονό του.

Έτσι όπως εξελίχθησαν τα γεγονότα στον Αχαρναϊκό τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Μίλος Κόστιτς ήταν υποχρεωμένος να δουλέψει με τα νεαρά παιδιά της ομάδας. Η εικόνα του Αχαρναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ ήταν ελπιδοφόρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα (2-3) άσχημο. Η ήττα έκανε φανερή την έλλειψη επιλογών από τον πάγκο, με τον Σλοβένο τεχνικό να περιμένει την άμεση ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Αυτό ουσιαστικά είναι και το μοναδικό παράπονο του Κόστιτς, όπως αυτό εκφράστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Γιατί απ’ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, δεν είχε τίποτα να προσάψει σε κανένα. To FL News βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και σας παραθέτει όλα όσα ειπώθηκαν από τον Σλοβένο:

«Πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο και την δουλειά που έκαναν. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε. Έτσι, όμως, είναι το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ πέτυχε τρία γκολ και όποιος σκοράρει περισσότερες φορές κερδίζει στο ποδόσφαιρο. Εμείς παραταχθήκαμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές και είδατε το αποτέλεσμα. Η δική μου φιλοσοφία από την αρχή της σεζόν είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Και το καταφέραμε, ακόμα και με τους νεαρούς.

Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ προσπάθησε να μας πιέσει με μεγάλες μπαλιές. Εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές και να φρεσκάρουμε την ομάδα. Έτσι δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν έχουμε την εμπειρία διαχείρισης τέτοιων αποτελεσμάτων και της συνεχόμενης πίεσης μέσω στατικών φάσεων.

Είμαι ικανοποιημένος επειδή πετύχαμε δύο γκολ στον ΟΦΗ, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Πιστεύω πολύ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε. Διαθέτουν ποιότητα. Ελπίζω, όμως, τις επόμενες ημέρες να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους».

Τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Πλαβούκος, ο οποίος τόνισε:

«Κάναμε κατάθεση ψυχής. Μία συγκινητική προσπάθεια. Με 12 παίκτες είδατε την παρουσία μας. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, βάλαμε δύο γκολ και είχαμε την υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ από στημένες φάσεις ισοφάρισε. Εμείς τα δώσαμε όλα, αλλά μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε. Μας τιμώρησε η μπάλα. Αν όλα ρυθμιστούν, καταλαβαίνετε τι εννοώ, θα πάμε καλύτερα. Ο Αχαρναϊκός είναι για μεγάλα πράγματα. Αν γίνουν προσθήκες, η ομάδα θα τερματίσει ψηλά».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep